Tercih Merkezi
Tüm bildirim ve takip ayarları varsayılan olarak kapalıdır. Yalnız açtıklarınızı alırsınız.
Verimi sil
Cihazındaki tüm takip/geçmiş/kaydet verisini siler ve push aboneliğini kapatır.
Tüm bildirim ve takip ayarları varsayılan olarak kapalıdır. Yalnız açtıklarınızı alırsınız.
Cihazındaki tüm takip/geçmiş/kaydet verisini siler ve push aboneliğini kapatır.